Vlooien, teken, wormen bestrijden

Vlooien, teken, wormen bestrijden bij kat en kitten. Bayer Advantage, Bolfo Gold, Beaphar, Exil, Mansonil, Seresto, Dierendrogist, Milbemax ontwormingskuur, vlooienmiddelen, vlooienshampoo, teken- en vlooienbanden, katten tabletten, vlooienmiddelen aanbiedingen.  Bekijk hier alle voordelige geneesmiddelen speciaal voor uw kat en kitten.

Weergegeven:
Sorteren op:

EXIL FLEA FREE OMGEVINGSSPRAY 400 ML

Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en vlooienlarven in huis. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.Dosering en gebruiksaanwijzingVlooien (en andere kruipende insecten, zoals kakkerlakken):Goed schudden voor gebruik..

€ 24,20 Excl. BTW: € 20,00

BAYER ADVANTAGE KAT 4 PIPETTEN 40 MINDER DAN 4 KG

SUPER KORTING! Advantage® voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid).  Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage® bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen.Gehalte aan werkzame en overige bestanddelen:Elke 0,4ml pipet bevat:Actieve stof: 40mg imidacloprid; 0,4mg butylhydroxytolueen.Farmaceutische vorm: Spot-on oplossing.Verpakkingsgrootte: 4 pipetten (4 x 0,4ml)Diersoorten wa..

€ 25,44 Excl. BTW: € 24,00

BAYER ADVANTAGE KAT VLOOIENDRUPPELS 4 PIPETTEN 80 MEER DAN 4 KG

Advantage® voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage® bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. Gehalte aan werkzame en overige bestanddelen: Elke 0,8ml pipet bevat: Actieve stof: 80mg imidacloprid; 0,8mg butylhydroxytolueen.Farmaceutische vorm: Spot-on oplossing.Verpakkingsgrootte: 4 pipetten (4 x 0,8ml)Diersoo..

€ 26,50 Excl. BTW: € 25,00

BAYER DRONTAL KAT 2 TABLETTEN

Drontal® Cat is een breedspectrum ontwormingsmiddel, actief tegen rond- en lintwormen in een toediening per behandeling.Contra-indicaties:In afwachting van toereikende studies met deze combinatie wordt het gebruik tijdens de dracht afgeraden.Niet combineren met piperazine.Bijwerkingen:Er zijn geen bijwerkingen bekend.Dosering:Een tablet per 4kg lichaamsgewicht.Wijze van toediening:Orale toediening.Wachttijd:Niet van toepassing.Lees voor gebruik de bijsluiter. ..

€ 13,78 Excl. BTW: € 13,00

BEAPHAR FIPROTEC TEGEN VLOOIEN 3 PIPET MEER DAN 2 KG VANAF 8 WEKEN

Druppels tegen vlooien in handige pipet. Het is een Fipronil spot-on oplossing voor katten. Er is één verpakking voor katten vanaf 1 kg lichaamsgewicht en ouder dan 8 weken. Ideaal om katten langdurig te beschermen tegen vlooien.• Werking tegen vlooien gedurende 4 weken.• 1 pipet per behandeling, 3 pipetten in verpakking.• Voor katten vanaf 1 kg en ouder dan 8 weken.• Handige pipet voor toediening in de nek.• Pipet kan na het openen neergezet worden, zodat de huid van de kat goed vrijgemaakt kan..

€ 13,78 Excl. BTW: € 13,00

BEAPHAR MILQUESTRA BREEDSPECTRUM WORMTABLETTEN KAT 4 TBL

Milquestra Kat 4TBLBreedspectrum ontwormingsmiddel voor katten vanaf 2kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Werkzaam tegen:- Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus multilocularis)- Haakwormen (Ancylostoma tubaeforme)- Spoelwormen (Toxocara cati)- Hartwormziekte (Dirofilaria immitis), preventieve behandelingEenvoudig toe te dienen: meestal slechts 1 tablet per dierKleine tabletten met rundvleessmaakBreedst werkend ontwormingsmiddelBevat de nr. 1 gebruikte werkzame ..

€ 20,14 Excl. BTW: € 19,00

BEAPHAR VLOOIENBAND KAT ROOD

Vlooienband voor katten, 6 maanden werkzaam tegen vlooien.Diergeneesmiddel voor katten ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. Geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De band voor katten heeft een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de band in noodsituaties oprekt. Verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Kleur band: rood...

€ 10,60 Excl. BTW: € 10,00

BEAPHAR VLOOIENBAND KAT WIT

Vlooienband voor katten, 6 maanden werkzaam tegen vlooien.Diergeneesmiddel voor katten ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. Geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De band voor katten heeft een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de band in noodsituaties oprekt. Verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Kleur band: wit...

€ 10,60 Excl. BTW: € 10,00

BEAPHAR VLOOIENBAND KAT ZWART

Vlooienband voor katten, 6 maanden werkzaam tegen vlooien.Diergeneesmiddel voor katten ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. Geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De band voor katten heeft een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de band in noodsituaties oprekt. Verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Kleur band: zwart...

€ 10,60 Excl. BTW: € 10,00

BEAPHAR WORMGRANULAAT KITTEN, KAT

Diagnos Wormgranulaat is een diergeneesmiddel ter bestrijding van infecties met spoel- en lintwormen. Wormgranulaat is eenvoudig door het voer te mengen, waardoor het middel ideaal is voor slechte pilleneters. Ook geschikt voor kittens vanaf 800 g. Voor de behandeling van alle katten. Ontworm minimaal 2 keer per jaar. Kittens moeten vaker behandeld worden nl. op de 2e, 4e, 6e en 10e week...

€ 9,96 Excl. BTW: € 9,40

BEAPHAR WORMTABLET KAT 10 STUKS

Diagnos Totaal wormmiddel in tabletvorm ter bestrijding van spoelwormen en lintwormen voor katten vanaf 3 maanden. De behandeling dient na 2 weken herhaald te worden. (1 keer ontwormen betekend dus dat u behandelt, vervolgens 2 weken wacht en de behandeling herhaalt.) Ontworm uw kat(ten) minimaal 2 keer per jaar...

€ 9,54 Excl. BTW: € 9,00

BOB MARTIN CLEAR KAT VLOOIENMIDDEL 3 PIPET

Bob Martin Claer Spot on kat is bedoeld voor het doden van vlooien op uw kat. Dit vlooienmiddel moet worden toegepast in de nek van dekat tussen de schouders. Elke behandeling biedt bescherming voor ongeveer 5 weken. Dit product kan worden gebruikt bij katten ouder dan 2 maanden.toepassing:1. FleaClear is het meest effectief wanneer dit wordt toegepast op 2 punten - aandeonderkant van de achterkant van het hoofd en tussen de&n..

€ 13,78 Excl. BTW: € 13,00

BOLFO GOLD VLOOIENDRUPPELS 80 2 PIPET VOOR KAT EN KITTEN

Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw kat onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier. Wanneer te gebruikenVoor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van 4kg of meer dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht, gebruik Bolfo..

€ 18,02 Excl. BTW: € 17,00

BOLFO GOLD KAT VLOOIENDRUPPELS 40 2 PIPET

Bolfo Gold is een revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw kat onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier. Wanneer te gebruiken Voor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van 4 kg lichaamsgewicht en meer, gebruik Bolfo Gold vlooiendruppels k..

€ 15,90 Excl. BTW: € 15,00

BOLFO GOLD KAT VLOOIENDRUPPELS 80 4 PIPET

Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw hond onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier. Wanneer te gebruikenVoor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van 4kg of meer dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht, gebruik Bolf..

€ 23,32 Excl. BTW: € 22,00

BOLFO GOLD VLOOIENDRUPPELS KAT EN KITTEN 40 4 PIPETTEN

Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw hond onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier.Wanneer te gebruikenVoor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van 4 kg lichaamsgewicht en meer, gebruik Bolfo Gold vlooiendruppels kat 80..

€ 21,20 Excl. BTW: € 20,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KAT 100 ML

Anti–vlooienshampoo op basis van essentiële oliën, bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie.Uw kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren.Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen(föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen. ..

€ 14,84 Excl. BTW: € 14,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KAT 250 ML

Anti–vlooienshampoo op basis van essentiële oliën, bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie Uw kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren.Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen(föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen...

€ 19,36 Excl. BTW: € 16,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KITTEN 100 ML

Heeft jouw kitten vlooien? Gebruik dan de Dierendrogist Vlooienshampoo. Deze Anti–vlooienshampoo werkt op basis van essentiële oliën en bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie.De kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren. Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen (föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen. ..

€ 16,96 Excl. BTW: € 16,00

EXIL FLEA FREE FIPROLINE SPOT ON KAT 3 PIPET

Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.EigenschappenFlea Free spot on bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylp..

€ 15,90 Excl. BTW: € 15,00

EXIL KAT FLEA FREE TWINSPOT 2 PIPETTEN

TwinSpot kat, de vlooiendruppel met een TWEE-IN-EEN werking. Dit middel bestrijdt zowel vlooien als vlooieneitjes bij uw kat. Gebruiken bij katten die tussen de 1 en de 6 kilo wegen. Slechts 1 behandeling per 3 maanden! Een verpakking twinspot bevat 2 pipetten dus goed voor een half jaar vlooivrij. Twinspot wordt in de nek tussen de schouderbladen aangebracht. Niet toepassen bij katten met een gewicht van minder dan 1 kilo en bij zieke/drachtige en zogende dieren. ..

€ 27,56 Excl. BTW: € 26,00

EXIL KITTEN NO WORM PRO 2 TBL

Exil No Worm FLN is met name geschikt voor de volwassen kat vanaf 1 jaar. De werkzame stoffen levamisole en niclosamide zijn samen werkzaam tegen alle belangrijke spoelwormen, lintwormen en haakwormen bij de kat. Eén tablet is voldoende voor 2 kg lichaamsgewicht. De tabletten kunnen rechtstreeks in de bek of in een beetje voer worden toegediend. Exil No Worm FLN hoeft slechts één dag gegeven te worden.Tabletten voor éénmalige behandeling tegen spoel- en lintwormen bij de volwassen kat...

€ 8,48 Excl. BTW: € 8,00

EXITEL KAT NO WORM PRO 2 TBL

Exitel Kat No Worm Pro 2 TablettenMet de smakelijke ontwormtabletten van No Worm Exitel Kat bestrijd je alle relevante spoelwormen en lintwormen bij de kat. Alle katten van minimaal 1 kg lichaamsgewicht en ouder dan 8 weken kunnen ontwormd worden met de No Worm Exitel Kat.Het belang van ontwormenOm te voorkomen dat jouw kleine kat of kitten last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van b..

€ 13,78 Excl. BTW: € 13,00

FRONTLINE KAT COMBO SPOT ON 3 PIPET

 Frontline Combo. Een nieuwe unieke aanpak tegen vlooien. Nieuwe Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule de de voordelen van de vertouwde Frontline combineert met een nieuw effectief ingredient. Zoals de vertouwde Frontline, wordt het toegepast op uw dier met een pipet behandeling en dood daarmee alle volwassen vlooien, teken en luizen. Maar nu met de, nieuwe Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te..

€ 24,38 Excl. BTW: € 23,00

FRONTLINE KAT FRET COMBO SPOT ON 6 PIPET

Frontline vlooienmiddel, vlooiendruppels voor katten en kittens.  Frontline Combo. Een nieuwe unieke aanpak tegen vlooien. Nieuwe Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule de de voordelen van de vertouwde Frontline combineert met een nieuw effectief ingredient. Zoals de vertouwde Frontline, wordt het toegepast op uw dier met een pipet behandeling en dood daarmee alle volwassen vlooien, teken en luizen. Maar nu met de, nieuwe Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling..

€ 37,10 Excl. BTW: € 35,00

FRONTLINE KAT SPOT ON VLOOIENMIDDEL 4 PIPET

Frontline vlooienmiddelen en vlooiendruppels voor poezen. Frontline in een uniek product voor de behandeling en controle van vlooien en teken bij honden en katten. Frontline bevat een actief component Fipronil die de parasieten dood bij contact. Het heeft een lange werkingsduur. Deze bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden en tegen teken maximaal 4 weken. Nieuwe parasieten die op uw hond komen worden binnen 24 uur gedood. Frontline Spot-on is gemakkelijk te gebruiken..

€ 23,32 Excl. BTW: € 22,00

FRONTLINE KAT SPOT ON VLOOIENMIDDEL 6 PIPET

Frontline in een uniek product voor de behandeling en controle van vlooien en teken bij honden en katten. Frontline bevat een actief component Fipronil die de parasieten dood bij contact. Het heeft een lange werkingsduur. Deze bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden en tegen teken maximaal 4 weken. Nieuwe parasieten die op uw hond komen worden binnen 24 uur gedood. Frontline Spot-on is gemakkelijk te gebruiken: u moet de inhoud van de pipet op de huid tussen de schouderbl..

€ 31,80 Excl. BTW: € 30,00

FRONTLINE KITTENPAKKET 1 PIPET

Frontline kittens is er speciaal voor zeer jonge katten die net zijn aangeschaft. Elke verpakking bevat 1 monopipet frontline en een gezondheidsgids met veterinaire adviezen voor de eigenaar. De gezondheidsgids geeft adviezen over voeding, ziekten en vaccinaties, inwendige en uitwendige parasieten, eerste hulp etcetera. Het Frontline monopipet is afgestemd op het gewicht en de leeftijd van de kitten of pup. Het kittenpack is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en/of een gew..

€ 11,13 Excl. BTW: € 10,50

FRONTLINE SPRAY 100 ML, OOK VOOR KITTENS VANAF DAG 1

Frontline is een uniek middel ter bestrijding van vlooien bij honden en katten en van teken bij honden. (De werkzame stof fipronil behoort tot de fenylpyrazolen, een nieuwe generatie ectoparasitica). Frontline heeft een zeer lange werkingsduur. Frontline beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. De werkingsduur is afhankelijk van de infectiedruk. Het kan op een eenvoudige en veilige manier worden toegediend. Zelfs zogende of drachtige dieren, pups, en kittens ku..

€ 27,56 Excl. BTW: € 26,00

FRONTLINE SPRAY 250 ML, OOK VOOR KITTENS VANAF DAG 1

Frontline is een uniek middel ter bestrijding van vlooien bij honden en katten en van teken bij honden. (De werkzame stof fipronil behoort tot de fenylpyrazolen, een nieuwe generatie ectoparasitica). Frontline heeft een zeer lange werkingsduur. Frontline beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. De werkingsduur is afhankelijk van de infectiedruk. Het kan op een eenvoudige en veilige manier worden toegediend. Zelfs zogende of drachtige dieren, pups, en kittens ku..

€ 47,70 Excl. BTW: € 45,00

MANSONIL GROTE KAT ALL WORM TABLETTEN 2 ST

Het ontwormen van uw kat is belangrijk. Wormen zijn een onzichtbare plaag en kunnen bij uw huisdier schade aanrichten. Wormen laten zich pas zien als het dier ernstig besmet is. Wormen zijn ook overdraagbaar op mensen. Het frequent ontwormen is dus noodzakelijk voor de gezondheid van mens en dier. Ook omdat een herbesmetting met wormen zo is opgelopen is frequent ontwormen van belang.Mansonil All Worm is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. Mansonil All Worm doodt rondwormen,..

€ 15,90 Excl. BTW: € 15,00

MANSONIL GROTE KAT ALL WORM TABLETTEN 2 ST

Het ontwormen van uw kat is belangrijk. Wormen zijn een onzichtbare plaag en kunnen bij uw huisdier schade aanrichten. Wormen laten zich pas zien als het dier ernstig besmet is. Wormen zijn ook overdraagbaar op mensen. Het frequent ontwormen is dus noodzakelijk voor de gezondheid van mens en dier. Ook omdat een herbesmetting met wormen zo is opgelopen is frequent ontwormen van belang.Mansonil All Worm is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. Mansonil All Worm doodt rondwormen ..

€ 13,78 Excl. BTW: € 13,00

MANSONIL KAT ALL WORM TABLETTEN 4 ST

Het ontwormen van uw kat is belangrijk. Wormen zijn een onzichtbare plaag en kunnen bij uw huisdier schade aanrichten. Wormen laten zich pas zien als het dier ernstig besmet is. Wormen zijn ook overdraagbaar op mensen. Het frequent ontwormen is dus noodzakelijk voor de gezondheid van mens en dier. Ook omdat een herbesmetting met wormen zo is opgelopen is frequent ontwormen van belang.Mansonil All Worm is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. Mansonil All Worm doodt rondwormen ..

€ 19,08 Excl. BTW: € 18,00

MILBEMAX KAT LARGE 2X2 TABL

Milbemax is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij katten.Uit Europees onderzoek is gebleken dat de meeste dierenartsen en dierenartsassistenten de voorkeur geven aan Milbemax voor de ontworming van hun eigen katten.Milbemax is een kleine tablet die zeer goed geaccepteerd wordt - vanwege het gebruiksgemak is de tablet onderscheiden met..

€ 26,50 Excl. BTW: € 25,00

MILBEMAX KITTEN KLEINE KAT SMALL 2 TABL

Milbemax ( 2 tabletten ) is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij katten.Uit Europees onderzoek is gebleken dat de meeste dierenartsen en dierenartsassistenten de voorkeur geven aan Milbemax voor de ontworming van hun eigen katten.Milbemax is een kleine tablet die zeer goed geaccepteerd wordt - vanwege het gebruiksgemak is de tablet o..

€ 12,72 Excl. BTW: € 12,00

PANACUR HOND KAT ONTWORMEN 250 MG 10 TABLET

 Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. Panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet. Werkt ook tegen Giardia.Dosering/ToedieningTabletten Panacur KH 250: 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht gedurende 3 dagenTabletten Panacur KH 500: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. gedurende 3 dagenDe tabletten kunnen direct in de bek, verkruimeld door het voer of door het voer na oplossen in water worden toegediend...

€ 18,02 Excl. BTW: € 17,00

PANACUR PET PASTA INJECTOR KAT 5 GR

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. Panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet. Werkt ook tegen Giardia.PastaPanacur Pasta direct na het eten in de bek toedienen door de pasta direct achter op de tong te brengen. De pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg. fenbendazol. Op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden. Elke eenheid bevat 50 mg. fenbendazol. De dosering voor volwa..

€ 21,20 Excl. BTW: € 20,00

VIRBAK VITAMINTHE ONTWORMINGSPASTA HOND KAT 10 ML

EigenschappenVitaminthe is een oraal, breedspectrum anthelminticum in pastavorm met als doel het ontwormen van honden en katten. Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen. De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta, maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden.Voorzorgen* Vitaminthe wordt nauwelijks geresorbeerd waardoor een maxima..

€ 26,50 Excl. BTW: € 25,00

VIRBAK VITAMINTHE ONTWORMINGSPASTA HOND KAT 25 ML

EigenschappenVitaminthe is een oraal, breedspectrum anthelminticum in pastavorm met als doel het ontwormen van honden en katten. Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen. De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta, maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden.Voorzorgen* Vitaminthe wordt nauwelijks geresorbeerd waardoor een maxima..

€ 31,80 Excl. BTW: € 30,00

BEAPHAR DIMETHICARE LINE-ON KAT TEGEN VLOOIEN EN TEKEN 6 PIP 1 ML

Verzorgingsproduct met fysieke werking op parasieten bij katten. Beaphar DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor katten vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Bevat geen (chemische) insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagje om teken, vlooien, mijten, enz. aanbrengen. Hi..

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00

SERESTO TEKEN, VLOOIENBAND 38 CM VOOR KAT EN KITTEN

Deze innovatieve halsband beschermt tot 8 maanden tegen vlooien en teken bij katten tot 8 kg. De band heeft een afwerende werking en is geurloos.Flumethrine (1,25 gr) en Imidacloprid (0,56 gr)IndicatiesBehandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband.Bescherming tegen Ontwikkeling van vlooien larven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 maanden.Kan gebruikt worden als dee..

€ 38,16 Excl. BTW: € 36,00