Vlooiendruppels

Vlooiendruppels

De Nederlandse teek brengt de ziekte van Lyme over op mens en dier.
Een vlo kan een lintworminfectie overdragen op de kat en de kat kan een vlooienallergie ontwikkelen.
Bescherm uw kat tegen teken en vlooien.
Poezenrijk heeft  alleen de beste anti teken- en vlooienmiddelen:
Bayer Advantage, Bolfo Gold, Exil, Beaphar, Frontline teken- en vlooiendrupplels voor uw kat en kitten.

Weergegeven:
Sorteren op:

EXIL FLEA FREE OMGEVINGSSPRAY 400 ML

Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en vlooienlarven in huis. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.Dosering en gebruiksaanwijzingVlooien (en andere kruipende insecten, zoals kakkerlakken):Goed schudden voor gebruik..

€ 24,20 Excl. BTW: € 20,00

BAYER ADVANTAGE KAT 4 PIPETTEN 40 MINDER DAN 4 KG

SUPER KORTING! Advantage® voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid).  Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage® bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen.Gehalte aan werkzame en overige bestanddelen:Elke 0,4ml pipet bevat:Actieve stof: 40mg imidacloprid; 0,4mg butylhydroxytolueen.Farmaceutische vorm: Spot-on oplossing.Verpakkingsgrootte: 4 pipetten (4 x 0,4ml)Diersoorten wa..

€ 25,44 Excl. BTW: € 24,00

BAYER ADVANTAGE KAT VLOOIENDRUPPELS 4 PIPETTEN 80 MEER DAN 4 KG

Advantage® voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage® bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. Gehalte aan werkzame en overige bestanddelen: Elke 0,8ml pipet bevat: Actieve stof: 80mg imidacloprid; 0,8mg butylhydroxytolueen.Farmaceutische vorm: Spot-on oplossing.Verpakkingsgrootte: 4 pipetten (4 x 0,8ml)Diersoo..

€ 26,50 Excl. BTW: € 25,00

BEAPHAR FIPROTEC TEGEN VLOOIEN 3 PIPET MEER DAN 2 KG VANAF 8 WEKEN

Druppels tegen vlooien in handige pipet. Het is een Fipronil spot-on oplossing voor katten. Er is één verpakking voor katten vanaf 1 kg lichaamsgewicht en ouder dan 8 weken. Ideaal om katten langdurig te beschermen tegen vlooien.• Werking tegen vlooien gedurende 4 weken.• 1 pipet per behandeling, 3 pipetten in verpakking.• Voor katten vanaf 1 kg en ouder dan 8 weken.• Handige pipet voor toediening in de nek.• Pipet kan na het openen neergezet worden, zodat de huid van de kat goed vrijgemaakt kan..

€ 13,78 Excl. BTW: € 13,00

BOB MARTIN CLEAR KAT VLOOIENMIDDEL 3 PIPET

Bob Martin Claer Spot on kat is bedoeld voor het doden van vlooien op uw kat. Dit vlooienmiddel moet worden toegepast in de nek van dekat tussen de schouders. Elke behandeling biedt bescherming voor ongeveer 5 weken. Dit product kan worden gebruikt bij katten ouder dan 2 maanden.toepassing:1. FleaClear is het meest effectief wanneer dit wordt toegepast op 2 punten - aandeonderkant van de achterkant van het hoofd en tussen de&n..

€ 13,78 Excl. BTW: € 13,00

BOLFO GOLD VLOOIENDRUPPELS 80 2 PIPET VOOR KAT EN KITTEN

Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw kat onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier. Wanneer te gebruikenVoor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van 4kg of meer dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht, gebruik Bolfo..

€ 18,02 Excl. BTW: € 17,00

BOLFO GOLD KAT VLOOIENDRUPPELS 40 2 PIPET

Bolfo Gold is een revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw kat onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier. Wanneer te gebruiken Voor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van 4 kg lichaamsgewicht en meer, gebruik Bolfo Gold vlooiendruppels k..

€ 15,90 Excl. BTW: € 15,00

BOLFO GOLD KAT VLOOIENDRUPPELS 80 4 PIPET

Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw hond onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier. Wanneer te gebruikenVoor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van 4kg of meer dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht, gebruik Bolf..

€ 23,32 Excl. BTW: € 22,00

BOLFO GOLD VLOOIENDRUPPELS KAT EN KITTEN 40 4 PIPETTEN

Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw hond onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier.Wanneer te gebruikenVoor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van 4 kg lichaamsgewicht en meer, gebruik Bolfo Gold vlooiendruppels kat 80..

€ 21,20 Excl. BTW: € 20,00

EXIL FLEA FREE FIPROLINE SPOT ON KAT 3 PIPET

Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.EigenschappenFlea Free spot on bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylp..

€ 15,90 Excl. BTW: € 15,00

EXIL KAT FLEA FREE TWINSPOT 2 PIPETTEN

TwinSpot kat, de vlooiendruppel met een TWEE-IN-EEN werking. Dit middel bestrijdt zowel vlooien als vlooieneitjes bij uw kat. Gebruiken bij katten die tussen de 1 en de 6 kilo wegen. Slechts 1 behandeling per 3 maanden! Een verpakking twinspot bevat 2 pipetten dus goed voor een half jaar vlooivrij. Twinspot wordt in de nek tussen de schouderbladen aangebracht. Niet toepassen bij katten met een gewicht van minder dan 1 kilo en bij zieke/drachtige en zogende dieren. ..

€ 27,56 Excl. BTW: € 26,00

FRONTLINE KAT COMBO SPOT ON 3 PIPET

 Frontline Combo. Een nieuwe unieke aanpak tegen vlooien. Nieuwe Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule de de voordelen van de vertouwde Frontline combineert met een nieuw effectief ingredient. Zoals de vertouwde Frontline, wordt het toegepast op uw dier met een pipet behandeling en dood daarmee alle volwassen vlooien, teken en luizen. Maar nu met de, nieuwe Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te..

€ 24,38 Excl. BTW: € 23,00

FRONTLINE KAT FRET COMBO SPOT ON 6 PIPET

Frontline vlooienmiddel, vlooiendruppels voor katten en kittens.  Frontline Combo. Een nieuwe unieke aanpak tegen vlooien. Nieuwe Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule de de voordelen van de vertouwde Frontline combineert met een nieuw effectief ingredient. Zoals de vertouwde Frontline, wordt het toegepast op uw dier met een pipet behandeling en dood daarmee alle volwassen vlooien, teken en luizen. Maar nu met de, nieuwe Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling..

€ 37,10 Excl. BTW: € 35,00

FRONTLINE KAT SPOT ON VLOOIENMIDDEL 4 PIPET

Frontline vlooienmiddelen en vlooiendruppels voor poezen. Frontline in een uniek product voor de behandeling en controle van vlooien en teken bij honden en katten. Frontline bevat een actief component Fipronil die de parasieten dood bij contact. Het heeft een lange werkingsduur. Deze bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden en tegen teken maximaal 4 weken. Nieuwe parasieten die op uw hond komen worden binnen 24 uur gedood. Frontline Spot-on is gemakkelijk te gebruiken..

€ 23,32 Excl. BTW: € 22,00

FRONTLINE KAT SPOT ON VLOOIENMIDDEL 6 PIPET

Frontline in een uniek product voor de behandeling en controle van vlooien en teken bij honden en katten. Frontline bevat een actief component Fipronil die de parasieten dood bij contact. Het heeft een lange werkingsduur. Deze bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden en tegen teken maximaal 4 weken. Nieuwe parasieten die op uw hond komen worden binnen 24 uur gedood. Frontline Spot-on is gemakkelijk te gebruiken: u moet de inhoud van de pipet op de huid tussen de schouderbl..

€ 31,80 Excl. BTW: € 30,00

FRONTLINE KITTENPAKKET 1 PIPET

Frontline kittens is er speciaal voor zeer jonge katten die net zijn aangeschaft. Elke verpakking bevat 1 monopipet frontline en een gezondheidsgids met veterinaire adviezen voor de eigenaar. De gezondheidsgids geeft adviezen over voeding, ziekten en vaccinaties, inwendige en uitwendige parasieten, eerste hulp etcetera. Het Frontline monopipet is afgestemd op het gewicht en de leeftijd van de kitten of pup. Het kittenpack is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en/of een gew..

€ 11,13 Excl. BTW: € 10,50

FRONTLINE SPRAY 100 ML, OOK VOOR KITTENS VANAF DAG 1

Frontline is een uniek middel ter bestrijding van vlooien bij honden en katten en van teken bij honden. (De werkzame stof fipronil behoort tot de fenylpyrazolen, een nieuwe generatie ectoparasitica). Frontline heeft een zeer lange werkingsduur. Frontline beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. De werkingsduur is afhankelijk van de infectiedruk. Het kan op een eenvoudige en veilige manier worden toegediend. Zelfs zogende of drachtige dieren, pups, en kittens ku..

€ 27,56 Excl. BTW: € 26,00

FRONTLINE SPRAY 250 ML, OOK VOOR KITTENS VANAF DAG 1

Frontline is een uniek middel ter bestrijding van vlooien bij honden en katten en van teken bij honden. (De werkzame stof fipronil behoort tot de fenylpyrazolen, een nieuwe generatie ectoparasitica). Frontline heeft een zeer lange werkingsduur. Frontline beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. De werkingsduur is afhankelijk van de infectiedruk. Het kan op een eenvoudige en veilige manier worden toegediend. Zelfs zogende of drachtige dieren, pups, en kittens ku..

€ 47,70 Excl. BTW: € 45,00

BEAPHAR DIMETHICARE LINE-ON KAT TEGEN VLOOIEN EN TEKEN 6 PIP 1 ML

Verzorgingsproduct met fysieke werking op parasieten bij katten. Beaphar DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor katten vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Bevat geen (chemische) insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagje om teken, vlooien, mijten, enz. aanbrengen. Hi..

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00