Teken bestrijden

Teken bestrijden

De Nederlandse teek brengt de ziekte van Lyme over op mens en dier. Na de steekmuggen zijn teken de belangrijkste verspreiders van pathogenen.

Het is dan ook belangrijk om teken in je huis en tuin te bestrijden en een teek direct uit de huid van uw huisdier te verwijderen.

Weergegeven:
Sorteren op:

BEAPHAR DIAGNOS TEKEN BESTRIJDEN KAT 50 ML

Tick Away zorgt ervoor dat teken op een eenvoudige en hygiënische manier verwijderd kunnen worden. Het product bestaat uit een handig spuitbusje waarmee direct op de teek gespoten kan worden. Hierdoor bevriest de teek en valt hij er in de meeste gevallen vanzelf vanaf zonder dat er een gedeelte in de huid blijft vastzitten. Met dit product hoeft u de teek zelf niet meer te verwijderen en aan te raken. Het product is van een handig klein formaat, zodat u het ook mee kunt nemen tijdens een wa..

€ 9,68 Excl. BTW: € 8,00

TICKLESS TEEK EN VLO AFWEER HOND EN KAT

Teken komen steeds vaker voor en zowel mens als dier kunnen flink ziek worden van een beet van deze spinachtige beestjes, die zich overal in het groen kunnen ophouden. De TickLess, een slimme vondst uit Italië, houdt teken tijdens alle outdoor-activiteiten voortaan op een veilige afstand van zowel honden als katten. Ook is deze voor mensen verkrijgbaar.De TickLess is een klein en geheel geur- en gifloos apparaatje, dat werkt door het afgeven van ultrageluid. Deze zeer hoge geluidsgolven zijn nie..

€ 24,20 Excl. BTW: € 20,00

TICKLESS TEEK EN VLO AFWEER VOOR MENS

Teken komen steeds vaker voor en zowel mens als dier kunnen flink ziek worden van een beet van deze spinachtige beestjes, die zich overal in het groen kunnen ophouden. De TickLess, een slimme vondst uit Italië, houdt teken tijdens alle outdoor-activiteiten voortaan op een veilige afstand van zowel honden en katten als mensen.De TickLess is een klein en geheel geur- en gifloos apparaatje, dat werkt door het afgeven van ultrageluid. Deze zeer hoge geluidsgolven zijn niet waarneembaar en onschadeli..

€ 26,62 Excl. BTW: € 22,00