Vlooienshampoo

Vlooienshampoo

Vlooienshampoo voor uw kat en kitten.

Weergegeven:
Sorteren op:

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KAT 100 ML

Anti–vlooienshampoo op basis van essentiële oliën, bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie.Uw kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren.Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen(föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen. ..

€ 14,84 Excl. BTW: € 14,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KAT 250 ML

Anti–vlooienshampoo op basis van essentiële oliën, bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie Uw kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren.Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen(föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen...

€ 19,36 Excl. BTW: € 16,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KITTEN 100 ML

Heeft jouw kitten vlooien? Gebruik dan de Dierendrogist Vlooienshampoo. Deze Anti–vlooienshampoo werkt op basis van essentiële oliën en bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie.De kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren. Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen (föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen. ..

€ 16,96 Excl. BTW: € 16,00