Vlooienshampoo

Vlooienshampoo

Vlooienshampoo voor uw kat en kitten.

Weergegeven:
Sorteren op:

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KAT 100 ML

Anti–vlooienshampoo op basis van essentiële oliën, bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie.Uw kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren.Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen(föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen. ..

€ 14,84 Excl. BTW: € 14,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KAT 250 ML

Anti–vlooienshampoo op basis van essentiële oliën, bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie Uw kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren.Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen(föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen...

€ 19,36 Excl. BTW: € 16,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KITTEN 100 ML

Heeft jouw kitten vlooien? Gebruik dan de Dierendrogist Vlooienshampoo. Deze Anti–vlooienshampoo werkt op basis van essentiële oliën en bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie.De kat met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren. Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen (föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen. ..

€ 16,96 Excl. BTW: € 16,00

DIERENDROGIST VLOOIENSHAMPOO KITTEN 250 ML

Anti–vlooienshampoo op basis van essentiële oliën, bevat o.a. tea–tree–, eucalyptus–, kruidnagel–, citronella–, pepermunt–, en laurierolie Uw kitten met lauwwarm water natmaken, en de shampoo tegen de haargroei goed inmasseren.Twee minuten laten inwerken, daarna grondig uitspoelen en goed drogen(föhnen verdient de voorkeur.) Deze shampoo is dierproefvrij! Pas op voor de ogen. ..

€ 21,78 Excl. BTW: € 18,00

BEAPHAR DIAGNOS VLOOIENSHAMPOO KAT 100 ML

Vlooienshampoo is een shampoo ter bestrijding van vlooien, luizen en teken op de kat. De werkingsduur tegen vlooien is zeer kort (max. 1 week) en het middel is daarom enkel geschikt voor bestrijding van een aanwezige vlooien besmetting. Gebruik dit product in combinatie met een omgevingsproduct zoals Diagnos Tapijtspray...

€ 12,72 Excl. BTW: € 12,00