Retourneren info

Retourneren

Bent u ontevreden over uw aankoop dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren. Op uw persoonlijke Poezenrijk.nl pagina kunt u via ‘Mijn bestellingen’ of via Klantenservice “Retourneren” link uw aankoop retourneren. Om u het beste van dienst te kunnen zijn ontvangen wij graag van u de reden van de retour. U bent niet verplicht om een reden op te geven. 

Voorwaarden

Artikelen ontvangen wij binnen 14 dagen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele en onbeschadigde verpakking. Zodra wijde geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het te crediteren bedrag binnen maximaal  5 werkdagen overgeschreven. 

 

De voorwaarden die Poezenrijk.nl hanteert met betrekking tot het retourneren van artikelen uit de webwinkel:

 

Het artikel moet in nieuwstaat zijn:

Het mag niet gebruikt zijn door of zelfs in contact zijn geweest met het dier(-en).

Het artikel moet geretourneerd worden in dezelfde verpakking als waarin het is aangeboden door Poezenrijk.nl;  i.h.b. in dezelfde  transparant plastic zak verpakt en voorzien zijn van het Poezenrijklabel.

 

De retourtermijn is een bedenktermijn en geen gebruikstermijn!

 

Het artikel moet gedurende de bedenkperiode in de originele doos en plastic zak verpakt blijven en  verschoond blijven van sigarettenrook of andere geuren die het artikel kunnen besmetten.

Het bijgeleverde cadeautje dient onder dezelfde voorwaarden gedurende de bedenktermijn geconserveerd te blijven en mag evenmin in aanraking komen met het huisdier.

De factuur moet met het artikel in de doos geretourneerd te worden.

 

Vermoeden wij dat het artikel desalniettemin toch in gebruik  genomen was, dan zullen wij het aankoopbedrag niet restitueren!

Garantie

Als u een aankoop doet bij Poezenrijk is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 12 van de Algemene Voorwaarden). De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten.

Retour sturen

Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren, dan willen we u vriendelijk verzoeken ons via  Retourformulier  te laten weten dat u voornemens bent (een gedeelte van) uw bestelling retour testuren. Indien uw aanvraag is goedgekeurd (d.w.z. de zichttermijn van 14 dagen niet is overschreden) dan kunt u de bestelling terugsturen naar:

Poezenrijk

Sint-Mariastraat 55

3014 SG Rotterdam

 

Fout van ons?

Indien de reden van retour een fout van ons (bijvoorbeeld een onvolledige of onjuiste levering) betreft dan raden we u aan direct contact op te nemen met onze klantenservice en te vragen om een retour label van DHL. Deze kunnen wij u vervolgens per post of e-mail toezenden.

Heeft u een  vraag over retour?

Dan kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.