CATNIP IN SPRAY FLESJE 30 ML VOOR KATTEN

CATNIP IN SPRAY FLESJE 30 ML VOOR KATTEN

Catnip spray natuurlijke aroma stimuleert uw kat op te spelen. Behandel het speelgoed en de krabpaal van uw kat met deze Catnip en uw kat heeft uren speelplezier. Catnip is volledig onschadelijk (100% natuurlijk).

Catnip is zeer aantrekkelijk voor katten, ze kunnen er geen genoeg van krijgen.

Het is ongevaarlijk en wordt ook wel kattenkruid genoemd. 

Katten houden van kattenkruid. Ze lijken erdoor te worden gedrogeerd. Elke kat reageert op zijn eigen manier op kattenkruid. Nadat ze de geur ervan hebben opgesnoven of van de plant hebben gegeten, rollen sommigen zich dramatisch miauwend of jankend over de grond, schurken ze tegen de plant aan of blijven ze onbeweeglijk staan met een doffe blik in de ogen. Soms bedekt het derde ooglid het oog.  Kwijlen spinnen komt ook voor. Na tien à vijftien minuten is de "betovering" verbroken.

Slechts zestig procent van alle katten krijgen een trip van kattenkruid. Zelfs van bijvoorbeeld leeuwen en tijgers is geweten dat ze helemaal weg zijn van catnip. De gevoeligheid is erfelijk; katten hebben er een speciaal gen voor nodig. Jonge katten en kittens staan er over het algemeen minder open voor en de interesse neemt toe met het ouder worden.

In mensen werkt Kattenkruid ontspannend; het wordt vaak gebruikt om de nachtrust te bevorderen. Het heeft een aangename smaak.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Merkloos
  • Model: 8712695062455
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 10,89
  • Excl. BTW: € 9,00

Tags: catnip-spray, natuurlijke-aroma, stimuleert-te-spelen, uren-speelplezier, onschadelijk, natuurlijk-katten-spray