Gebitsverzorging

Gebitsverzorging

Katten hebben vaker gebitsproblemen dan de meeste mensen denken. U kunt de tanden en kiezen reinigen door middel van voer, door mechanische reiniging of door een speciale waslaag.  Regelmatige gebitsverzorging is van groot belang om parodontale aandoeningen te voorkomen.

Weergegeven:
Sorteren op:

BEAPHAR CHLOROPHYL TABLETTEN TEGEN SLECHTE ADEM 30 ST

Hond en cat Beaphar tablet is een aanvullend diervoeder voor zowel hond als kat. Chlorophyl, het bladgroen van planten, werkt op natuurlijke wijze tegen lichaamsgeur (bijv. bij loopsheid) en slechte adem door voeding...

€ 9,68 Excl. BTW: € 8,00

BEAPHAR MONDSPRAY HOND KAT 150 ML

Mondspray 150 ml hond en kat.Door gebruik van mondspray krijgt uw hond of kat een schoon gebit en een frisse adem.Beaphar Mondspray is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een hygiënisch frisse mond en houdt de tanden schoon. De spray bevat 3 tandverzorgende enzymen, deze gaan tandplak en de vorming van tandsteen tegen.Anti tandplak Bacteriën en eiwitten uit etensresten veroorzaken tandplak. De mondspray bevat enzymen die schadelijke bacteriën aanpakken en tandplak afbreken.An..

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00

BEAPHAR MONDWATER KAT HOND 250 ML

Mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem.Bacteriën en voedselresten vormen tandplak, wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangepakt om zo de vorming van tandplak te verminderen. Met één flesje Mondwater kunt u 25 liter drinkwater aanmaken, wat door het handige doseerdopje extra gebruiksvriendelijk is. Doordat het Mondwater alleen t..

€ 13,31 Excl. BTW: € 11,00

BEAPHAR TANDENBORSTEL KAT HOND

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit.Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen, ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken.Waarom gebitsverzorging? Dagelijks p..

€ 4,84 Excl. BTW: € 4,00

BEAPHAR TANDGEL KAT HOND 100 GR

Dog-a-Dent Tandgel voor de hond en kat. Deze gel zorgt voor een schoon gebit en frisse adem. De gel wordt aangebracht vooraan op het gebit. Vervolgens wordt deze via de tong door de bek verspreid. Doordat de tandgel op de tanden zit kunnen bacteriën zich niet hechten. Bevat propolis, een door bijen gemaakte stof, die een slechte adem tegen gaat en een hygiënische en verzorgende werking heeft. ..

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00

BEAPHAR TANDPASTA KAT HOND100 GR

Beaphar tandpasta met lekkere leversmaak. Voorkomt tandplak en tandsteen en geeft een frisse adem. ..

€ 10,89 Excl. BTW: € 9,00