Vitaminen

Vitaminen

Vitaminen voor katten.

Weergegeven:
Sorteren op:

GIMPET MULTI-VITAMINEPASTA 100 GR

Een kat heeft vitaminen nodig om ervoor te zorgen dat ze gezond te blijven, aangezien het lichaam deze vitaminen niet aan kan maken. Gimpet multi-vitamine pasta bevat 12 essentiële vitaminen en is lekker. Gimpet multi-vitamine versterkt het immuunsysteem en zorgt voor een mooie huid en vacht.Analytische bestanddelen:Eiwit 3,9%Vetgehalte 39,0%As 5,6%Vezel 4,0%Vocht 11,0%Samenstelling:Groente producten, oliën en vetten, gist, lactose-derivaat met TGOS * (1%)Additieven per kg:Nutritionele toevoegin..

€ 13,31 Excl. BTW: € 11,00

GIMPET VITAMINEVLOKKEN TAURINE 200 GR

Gimpet vitamine vlokken zijn verrijkt met essentiële vitaminen B1 (thiamine), B2 (riboflavine) en taurine. De vitamines B1 en B2 zijn essentieel voor een gezonde groei en een glanzende vacht. Gimpet vitamine vlokken kunnen deficiëntieverschijnselen voorkomen. De Gimpet-vitamine gist combinatie verhoogt de eetlust van uw kat. Daarnaast is er een natuurlijk gehalte aan mineralen en sporenelementen voor een evenwichtige, actieve stofwisseling zorgt.Analytische bestanddelen:Eiwit 48,0%Vocht 5,5%Same..

€ 9,68 Excl. BTW: € 8,00

BEAPHAR VIT-BITS 35 GR

Beaphar Vit-Bits; een lekkere en gezonde kattensnack, gevuld met smakelijke vitaminenpasta. Deze snack bevat Taurine, een belangrijk ingrediënt voor de kat, dat goed is voor hart en ogen. Dit product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dit kan kleurafwijkingen tot gevolg hebben.Samenstelling:Granen, plantaardige bijproducten, melk en -bijproducten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, gist.Analytische bestanddelen:Ruw eiwit 31,6%, ruwe celstof 2,8%, ruw vet 8,4%, ruwe as 3,8%, ..

€ 4,36 Excl. BTW: € 3,60

GIMPET MALT-SOFT HAARBALPASTA 100 GR

Bevordert de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren. Gimpet Malt-Soft bevat van nature zuiver, aromatische mout, plantaardige olie, vezels en lactose-derivaat met een groot deel van de TGOS (Trans-galactooligosaccharide). Het extra hoge vezelgehalte in Gimpet Malt-Soft stimuleert het transport van voedsel en de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren en onverteerbare elementen. Problemen voor uw kat, bijvoorbeeld, de vorming van haarballen en braken, zijn zo eenvoudig op te losse..

€ 13,31 Excl. BTW: € 11,00

SANAL CAT VITAMINE 100 ST

Sanal Vitaminen is de gezondste beloning voor uw kat. De natuurlijke samenstelling bevat vitaminen en mineralen voor een prachtige en glanzende vacht, levensvreugde en vitaliteit. Ze bevorderen sterke botten, een goede spijsvertering en een sterk gebit. Sanal is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen.Samenstelling:Gist, lactose, lecithine 1.0%, calciumlactaat, calciumstearaat. De natuurlijke grondstoffen bevatten vitamine B1, B2, B6 en B12.Analyse:Ruw eiwit 26.4%, ruwe celstof 0.6%,..

€ 6,05 Excl. BTW: € 5,00