Senior kat

Senior kat

Supplementen en medicijnen voor senior kat. Poezenrijk heeft alleen de beste producten voor uw oudere kat en top merken in zijn assortiment tegen zeer voordelige  prijzen! Vitaminen, pasta's, voeding voor de gezonde senior kat! Als je kat 8 jaar wordt mag je haar 'senior' noemen. Het is net als met mijlpalen in ons leven zoals: 18, 21 of 50 worden, het voelt niet direct anders maar je leefstijl is wel langzaam aan het veranderen. Als katten ouder worden, vertraagt hun spijsvertering. Dit betekent dat waardevolle voedingsstoffen minder goed worden opgenomen als vroeger. Als je zorgt voor een passend dieet en supplementen kun je de voortgang van deze veranderingen vertragen en de kwaliteit van haar leven verbeteren.

Weergegeven:
Sorteren op:

DIERENDROGIST KALE PLEKKEN CREME 50 GR

Kale Plekken Crème 50 grHerstelt de natuurlijke haargroei.Bevat rozemarijn-, geranium-, jojoba-, sint janskruid-, tea-tree- en pepermuntolie.Samenstelling:Bradophen, allentoine, lanette was, glycerinemonostearaat, parfine vloeibaar, glycerine, aqua en natuurlijke oliën.Inhoud: 50 grGeschikt voor alle dieren...

€ 19,36 Excl. BTW: € 16,00

GIMPET MALTSOFT HAARBALPASTA 200 GR KAT EN KITTEN

Bevordert de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren. Gimpet Malt-Soft bevat van nature zuiver, aromatische mout, plantaardige olie, vezels en lactose-derivaat met een groot deel van de TGOS (Trans-galactooligosaccharide). Het extra hoge vezelgehalte in Gimpet Malt-Soft stimuleert het transport van voedsel en de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren en onverteerbare elementen. Problemen voor uw kat, bijvoorbeeld, de vorming van haarballen en braken, zijn zo eenvoudig op te lossen.Voedi..

€ 16,94 Excl. BTW: € 14,00

GIMPET MULTIVITAMINEPASTA 12 VITAMINEN 200 GR KAT

Multi-Vitamine-Extra van Gimpet is niet alleen een onweerstaanbare lekkernij voor alle katten, maar ook een waardevolle aanvulling van het voer wanwege de 12 onmisbare vitamines. Multi-Vitamine-Extra van Gimpet met zink, omega 3- en omega 6 vetzuren bevorderen de schoonheid van het vel en het welbevinden van uw kat.Omega 3 vetzuren werken onstekingen tegen en zorgen voor een goede zuurstofverzorging in de hersenen. Omega 6 ondersteund doormiddel van zijn hormonele uitwerkingen de gezondheid en d..

€ 18,15 Excl. BTW: € 15,00