Vitaliteit en darmen

Vitaliteit en darmen

Het spijsverteringsstelsel heeft zeer belangrijke functies in kattenlichaam. Goede voeding vormt de basis van een gezond kat. Hier vindt u supplementen en medicijnen ter ondersteuning van een goede maag en darm werking.

Weergegeven:
Sorteren op:

BEAPHAR KAT DIARREEREMMER 20 ST

Diarreeremmer, geregistreerd diergeneesmiddel tegen acute diarree en andere darmstoornissen. Werkt zeer snel. Bij chronische diarree raden wij aan het product Darmreiniger te gebruiken (Darmreiniger is langdurig zonder problemen te gebruiken)...

€ 13,31 Excl. BTW: € 11,00

DIERENDROGIST ARGIEL 250 GR

De geneeskrachtige groene klei uit de Provence. Deze klei bestaat uit belangrijke mineralen, sporenelementen, kiezelzuur, enzymen en verschillende verbindingen met ijzer, stikstof, kalk, zink en magnesium.De onderlinge verhoudingen zijn dusdanig dat de klei gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen. Klei heeft een groot absorptievermogen. Argiel werk sterk zuiverend en is vanwege zijn sterk absorptievermogen uitermate geschikt bij lichte aanvallen van diarree en andere vormen v..

€ 14,52 Excl. BTW: € 12,00

DIERENDROGIST DARMREINIGER KAT 200 GR

Darmreiniger is een plantaardig product, reukloos en smaakloos, was in de dertiende eeuw al bekend door zijn uitstekende werking, bevordert de damwerking. Darmreiniger bestaat uit zaadvliesjes die vocht opzuigen en binden, hebben een verzachtende werking op de darmflora.Door de vochtopnemende werking wordt de ontlasting groter en soepeler. De zaadvliesjes bevatten slijmstoffen die haren inkapselen, en soepel door de darm afvoeren . Darmreiniger is een natuurproduct, volkomen onschadeli..

€ 15,90 Excl. BTW: € 15,00

DIERENDROGIST DIARREE POEDER KAT 200 GR

Diarree poeder is een plantaardig en klei product, reukloos en smaakloos, was in de dertiende eeuw al bekend door zijn uitstekende werking, bevordert de darmwerking. Het poeder bestaat uit zaadvliesjes en leem die vocht opzuigen en binden, hebben een verzachtende werking op de darmflora. Door de vochtopnemende werking wordt de ontlasting groter en soepeler. Diarree poeder is een natuurproduct, volkomen onschadelijk, derhalve ook bij pups en kittens toe te passen zonder schade..

€ 18,15 Excl. BTW: € 15,00

GIMPET MALT-SOFT HAARBALPASTA 100 GR

Bevordert de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren. Gimpet Malt-Soft bevat van nature zuiver, aromatische mout, plantaardige olie, vezels en lactose-derivaat met een groot deel van de TGOS (Trans-galactooligosaccharide). Het extra hoge vezelgehalte in Gimpet Malt-Soft stimuleert het transport van voedsel en de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren en onverteerbare elementen. Problemen voor uw kat, bijvoorbeeld, de vorming van haarballen en braken, zijn zo eenvoudig op te losse..

€ 13,31 Excl. BTW: € 11,00