Katten snacks

Snacks en gras voor katten. Katten voeding. Kattengras. Kitten voeding en verzorging. Zachte en haarde snacks, haarballen, anti-vlo, tandverzorging snacks.

Weergegeven:
Sorteren op:

CLINIC KAT NIEREN DIET SNACK 60 GR

Clinic FDS dieet snack is speciaal ontwikkeld alstussendoortje voor de kat met aangepaste voeding. Clinic FDS ondersteunt dewerking van dieetvoeding en voorkomt verstoring van het dieetpatroon. Clinic FDS voor katten met: - Nierproblemen - Blaasgruisproblemen (struvietkristallen)- Voedselallergie/ -intolerantie- Slechte spijsvertering- Huid- en vachtproblemen Clinic FDS dieet snacks kunnen tevens probleemloos verstrektworden aan katten zonder een speciaal dieet.samenstelling - Gra..

€ 6,05 Excl. BTW: € 5,00

GIMPET KATTENGRAS 150 GR

 Vers, rijk aan Vitamines. Gimpet Kattengras bevat een aroma van weidegeur...

€ 7,99 Excl. BTW: € 6,60

GIMPET VLEESBALLETJES 100 GR

De stevige, knapperige snack voor tussendoor. Katten houden van een stevige snack tussen de maaltijden. Met de meest heerlijke gehaktballen, kunt u uw kat belonen of gewoon tussendoor trakteren. De krokante balletjes helpen bij het ??voorkomen tandplak en tandsteen vorming. Zo dragen ze bij aan tandheelkundige zorg voor uw kat.Dosering: dagelijks, naar behoefte 3-5 gehaktballen.Analytische bestanddelen:Eiwit 28,5%Vetgehalte 8,5%As 7,0%Vezel 4,5%Vocht 8,0%Samenstelling:Granen, vlees en dierlijke ..

€ 3,75 Excl. BTW: € 3,10

GIMPET ZACHT KATTENGRAS 100 GR

Zacht en sappig gras met bijzonder tedere smaak.Kattengras is vooral voor katten die altijd binnenshuis leven onmisbaar.Voor de loszittende haren uit de (winter)vacht te verwijderen, blijft de kat maar likken en worden in hun maag en darmen vaak dikke haarballen gevormd, die de spijsverteringsorganen kunnen verstoppen. Verstopping kan gevaarlijk zijn want hoe langer deze ontlasting in de darmen blijft, hoe droger en harder deze wordt en kan dan nog nauwelijks uitgescheiden worden. Kattengra..

€ 7,99 Excl. BTW: € 6,60

WHISKAS CRUNCH 100 GR

Heerlijke topping met kip, kalkoen en eend met heel veel vitaminen en mineralen. Strooi simpelweg Whiskas Crunch over een voer naar keuze en zorg voor een heerlijke combinatie van smaak en textuur waar uw kat verzot op zal zijn.Voedingsadvies: Na opening 4 weken houdbaar. Zorg altijd dat er vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren.Ingrediënten: granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip, 4% kalkoen, 4% eend), olien en vetten, mineralen.Analytische bestand..

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

YARRAH BIOLOGISCHE KAUWSTAAFJES KAT VIS MET ZEEWIER EN SPIRULINA 15 GR

 De Biologische Vlees chewstick is gemaakt van maar liefst 96% vlees, waarvan 81% rund en 4% vis. Daarnaast zijn er ook vitaminen, mineralen en kruiden toegevoegd om er zeker van te zijn dat het een verantwoorde traktatie is voor jouw kat. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen toegevoegd aan de sticks.Samenstelling92% vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 80% rund), granen (tarwe, maïs), vis en visbijproducten (4% MSC vis), mineralen, kruiden, zout, algen (0,2% van gedroogd zeewier, 0,1%..

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

BEAPHAR CATNIP-BITS 35 GR

Lekkere en knapperige kattensnack gevuld met smakelijke catnippasta met kattenkruid. Een onweerstaanbare lekkernij voor iedere kat. Dit product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten dit kan kleurafwijkingen tot gevolg hebben.Samenstelling:Granen, melk- en bijproducten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, gist, plantaardige bijproducten (Catnip 0,12%).Analytische bestanddelen:Ruw eiwit 32,7%, ruwe celstof 2,8%, ruw vet 8,4%, ruwe as 3,7%, vocht 8,5%, calcium 0,06%, fosfor 0,5..

€ 4,36 Excl. BTW: € 3,60

BEAPHAR MALT BITS BIJ HAARBALLEN 35 GR

Beapahr Malt Bits; de gezonde en knapperige kattensnack voor tussendoor. Niet zomaar een lekkernij, maar gevuld met smakelijke Malt haarbalpasta. Deze pasta bevordert een natuurlijke afvoer van ingeslikte haren. Dit product is gemaakt van natuurlijke ingrdiënten, dit kan kleurafwijkingen tot gevolg hebben.Samenstelling:Granen, plantaardige bijproducten (Malt extract 1,63%), Melk en -bijproducten, oliën en vetten, vlees end ierlijke bijproducten, gist.Analytische bestanddelen:Ruw eiwit 32,1%, ruw..

€ 3,63 Excl. BTW: € 3,00

BEAPHAR MALT HEARTS 150 TBL

Malthearts, het onweerstaanbaar lekkere kattensnoepje met 20% Malt. Malt bevordert een naturlijke afvoer van ingeslikte haren.Samenstelling:Melk- en bijproducten, plantaardige bijproducten (20% malt extract), suiker, mineralen, schaal- en weekdieren, gist, vlees- en bijproducten, oliën en vetten.Gebruiksaanwijzing:Aanbieden als beloning, maar niet meer dan 8 snoepjes per kg lichaamsgewicht. Er moet altijd vers drinkwater aanwezig zijn...

€ 4,36 Excl. BTW: € 3,60

BEAPHAR SWEETHEARTS 150 TABLETTEN

Beaphar Sweethearts is een voor de kat onweerstaanbaar lekker snoepje. De acceptatie van de Sweethearts ligt erg hoog door een speciaal jasje; een coating om de snoepjes. De snoepjes zijn gemaakt in hartvormpjes en door de textuur van het product zeer gemakkelijk opneembaar voor vrijwel iedere kat. 5-10 snoepjes per dag...

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

BEAPHAR VIT-BITS 35 GR

Beaphar Vit-Bits; een lekkere en gezonde kattensnack, gevuld met smakelijke vitaminenpasta. Deze snack bevat Taurine, een belangrijk ingrediënt voor de kat, dat goed is voor hart en ogen. Dit product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dit kan kleurafwijkingen tot gevolg hebben.Samenstelling:Granen, plantaardige bijproducten, melk en -bijproducten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, gist.Analytische bestanddelen:Ruw eiwit 31,6%, ruwe celstof 2,8%, ruw vet 8,4%, ruwe as 3,8%, ..

€ 4,36 Excl. BTW: € 3,60

BIOFOOD CATBITE KATTENSNOEPJE TANDVERZORGING 100 ST

BIOFOOD smaakvolle en gezonde tandverzorgende catbyte snoepjes zitten boordevol aminozuren, vitaminen, mineralen, eucalyptus en pepermunt. Daarnaast heeft het snoepje schurende eigenschappen waardoor de tanden schoon worden. Stank uit de bek wordt tegen gegaan. Het snoepje is uitzonderlijk lekker te noemen.Samenstelling:wei, dextrose, melkpoeder, melkgist, plantaardige vitaminen en mineralen, zalm, eucalyptus- en pepermuntextract, lecithine, taurine, biothine (vit. H), methionine (natuurlijk ami..

€ 6,05 Excl. BTW: € 5,00

BIOFOOD KATTENSNOEPJE MET KATTENGRAS KRUIDEN/ZEEWIER 100 ST

BIOFOOD smaakvolle en gezonde kattengras snoepjes zitten boordevol aminozuren, vitaminen, mineralen en grassen welke voor een optimale regulering van het darmkanaal zorgt. Haarballen worden op de natuurlijke wijze versneld verwijderd vanwege deze toevoeging. De snoepjes zijn erg smaakvol en bijzonder gezond voor vacht en huid.Samenstelling: wei, dextrose, melkpoeder, melkgist, plantaardige vitaminen en mineralen, kattengrasextract, biofood zeewier en kruidenmix, lecithine, taurine, biothine..

€ 6,05 Excl. BTW: € 5,00

BIOFOOD KATTENSNOEPJES BIJ VLO NATUREL 100 ST

Ongedierte bestrijden volgens de natuurlijke methode! BIOFOOD smaakvolle en gezonde kattengistsnoepjes naturel zitten boordevol aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen. Alliine is de reukloze en werkzame stof uit knoflook, die door oraal gebruik van de natuurlijke snoepjes in de bloedbaan terecht komt en een vernietigende werking heeft op bacteriën waar insecten, zoals vlooien, luizen, teken, wormen en mijten van leven. De kruidenmix heeft een darm- en huidondersteunende werking. Werkt..

€ 6,05 Excl. BTW: € 5,00

BIOFOOD KATTENSNOEPJES BIJ VLO ZALM 100 ST

Ongedierte bestrijden volgens de natuurlijke methode! BIOFOOD smaakvolle en gezonde vlooiensnoepjes met zalm zitten boordevol aminozuren, vitaminen en mineralen. Alliine is de reukloze en werkzame stof uit knoflook, die door oraal gebruik van de natuurlijke snoepjes in de bloedbaan terecht komt en een vernietigende werking heeft op bacteriën waar insecten, zoals vlooien, luizen, teken, wormen en mijten van leven. wei, dextrose, melkpoeder, melkgist, zalm, plantaardige vitaminen en mineralen, all..

€ 6,05 Excl. BTW: € 5,00

CATISFACTIONS EEND 60 GR

 Catisfactions eend is een heerlijk krokante kattensnack met smakelijk zachte vulling. Door de waanzinnige smaaksensatie zijn Catisfactions onweerstaanbaar voor iedere kat. Catisfactions kan op ieder moment van de dag gegeven worden.Elk brokje bevat minder dan 2 calorieën!  Ingrediënten Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% eend), oliën en vetten, mineralen, vis en bijproducten...

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

CATISFACTIONS KAAS 60 GR

Catisfactions kaas is een heerlijk krokante kattensnack met smakelijk zachte vulling. Door de waanzinnige smaaksensatie zijn Catisfactions onweerstaanbaar voor iedere kat. Catisfactions kan op ieder moment van de dag gegeven worden.Elk brokje bevat minder dan 2 calorieën! IngrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten (waarvan 4% kaas)...

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

CATISFACTIONS KIP 60 GR

Catisfactions kip is een heerlijk krokante kattensnack met smakelijk zachte vulling. Door de waanzinnige smaaksensatie zijn Catisfactions onweerstaanbaar voor iedere kat. Catisfaction kan op ieder moment van de dag gegeven worden. Elk brokje bevat minder dan 2 calorieën! ingrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten ( waarvan 4% kip), oliën en vetten, en mineralen...

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

CATISFACTIONS MIX KIP EEND 60 GR

Catisfactions kip eend is een heerlijk krokante kattensnack met smakelijk zachte vulling. Door de waanzinnige smaaksensatie zijn Catisfactions onweerstaanbaar voor iedere kat. Catisfactions kan op ieder moment van de dag gegeven worden.Elk brokje bevat minder dan 2 calorieën! IngrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen,vlees en bijproducten (waarvan 4% kip, 4% eend).Analytische bestandsdeleneiwit 34%, vetgehalte 20%, anorganis..

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

CATISFACTIONS MIX ZALM KAAS 60 GR

Catisfactions kaas zalm is een heerlijk krokante kattensnack met smakelijk zachte vulling. Door de waanzinnige smaaksensatie zijn Catisfactions onweerstaanbaar voor iedere kat. Catisfactions kan op ieder moment van de dag gegeven worden.Elk brokje bevat minder dan 2 calorieën! IngrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten (waarvan 4% kaas), vis en bijproducten (waarvan 4% zalm).Analytische bestandsdeleneiwi..

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

CATISFACTIONS RUND 60 GR

Catisfactions rund is een heerlijk krokante kattensnack met smakelijk zachte vulling. Door de waanzinnige smaaksensatie zijn Catisfactions onweerstaanbaar voor iedere kat. Catisfactions kan op ieder moment van de dag gegeven worden.Elk brokje bevat minder dan 2 calorieën! IngrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rund), oliën en vetten, mineralen, vis en bijproducten...

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

CATISFACTIONS ZALM 60 GR

Catisfactions zalm is een heerlijk krokante kattensnack met smakelijk zachte vulling. Door de waanzinnige smaaksensatie zijn Catisfactions onweerstaanbaar voor iedere kat. Catisfactions kan op ieder moment van de dag gegeven worden.Elk brokje bevat minder dan 2 calorieën! IngrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vis en bijproducten (waarvan 4% zalm)...

€ 2,30 Excl. BTW: € 1,90

FELIX SNACK PARTY MIX MIXED GRILL 60 GR

Deel nog meer liefdevolle en ondeugende momenten met je kat met de nieuwe Felix Party Mix. Het bevat een onweestaanbare, kleurrijke mix van vleessnacks vol verleidelijke aroma's, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. Daarnaast bevat Felix Party Mix eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren die je kat helpen om gezond en gelukkig door het leven te gaan.Samenstelling:Vlees en dierlijke bijproducten (35%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en v..

€ 2,66 Excl. BTW: € 2,20

FELIX SNACK PARTY MIX ORIGINAL 60 GR

Deel nog meer liefdevolle en ondeugende momenten met je kat met de nieuwe Felix Party Mix. Het bevat een onweestaanbare, kleurrijke mix van vleessnacks vol verleidelijke aroma's, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. Daarnaast bevat Felix Party Mix eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren die je kat helpen om gezond en gelukkig door het leven te gaan.Samenstelling:Vlees en dierlijke bijproducten (35%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en v..

€ 1,45 Excl. BTW: € 1,20

FELIX SNACK PARTY MIX SEASIDE 60 GR

Deel nog meer liefdevolle en ondeugende momenten met je kat met de nieuwe Felix Party Mix. Het bevat een onweestaanbare, kleurrijke mix van vleessnacks vol verleidelijke aroma's, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. Daarnaast bevat Felix Party Mix eiwitten, vitamines en Omega 6 vetzuren die je kat helpen om gezond en gelukkig door het leven te gaan.Samenstelling:Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, gist, vis en vijsbij..

€ 2,66 Excl. BTW: € 2,20

GEDROOGDE ANSJOVIS 100 GR

Deze gedroogde ansjovis zijn een heerlijke snack voor uw kat. ..

€ 4,84 Excl. BTW: € 4,00

GIMPET KAAS ROLLIS 100 ST

Het rollende voer voor de verwende kat. Met een voor de neus van de kat onweerstaanbare geur goed. Ze bevatten fijne melk gist en hartige kaas. De speciale ronde vormen bevorderen het natuurlijke spel en jachtinstinct bij katten en voorkomen op deze manier verveling en bevordert de mens-dier relatie.Analytische bestanddelen:Eiwit 28,0%Vetgehalte 23,1%As 9,1%Vezel 1,2%Vocht 4,5%Samenstelling:Melk en zuivelproducten (kaas 4%), gist, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.Additieven ..

€ 10,89 Excl. BTW: € 9,00

GIMPET KAAS ROLLIS 400 ST

Het rollende voer voor de verwende kat. Met een voor de neus van de kat onweerstaanbare geur goed. Ze bevatten fijne melk gist en hartige kaas. De speciale ronde vormen bevorderen het natuurlijke spel en jachtinstinct bij katten en voorkomen op deze manier verveling en bevordert de mens-dier relatie.Analytische bestanddelen:Eiwit 28,0%Vetgehalte 23,1%As 9,1%Vezel 1,2%Vocht 4,5%Samenstelling:Melk en zuivelproducten (kaas 4%), gist, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.Additieven ..

€ 16,94 Excl. BTW: € 14,00

GIMPET KAAS ROLLIS 50 GR

Het rollende voer voor de verwende kat. Met een voor de neus van de kat onweerstaanbare geur goed. Ze bevatten fijne melk gist en hartige kaas. De speciale ronde vormen bevorderen het natuurlijke spel en jachtinstinct bij katten en voorkomen op deze manier verveling en bevordert de mens-dier relatie.Analytische bestanddelen:Eiwit 28,0%Vetgehalte 23,1%As 9,1%Vezel 1,2%Vocht 4,5%Samenstelling:Melk en zuivelproducten (kaas 4%), gist, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.Additieven ..

€ 4,84 Excl. BTW: € 4,00

GIMPET SCHNURRIES ZALM 85 ST 55 GR

Gimpet Purries bevatten veel lekkere ingrediënten zoals heerlijke zalm . Analytische bestanddelen: Eiwit 21,0% Vetgehalte 20,0% As 7,5% Vezel 3,0% Vocht 4,0% Samenstelling: Melk en melkproducten, suiker, oliën en vetten, gist, vis en visproducten (gedroogde zalm 4%), plantaardige bijproducten, melk, suiker-derivaat met TGOS (1%), mineralen. Additieven per kg: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 7140 IE Vitamine D3 1420 IE Vitamine E 19,65 mg Vitamine B1 1,..

€ 3,63 Excl. BTW: € 3,00

SANAL CAT TOPMIX 400 ST

Verwen uw kat met Sanal's TopMix, een sortering van de lekkerste en gezondste gistsnoepjes waar katten dol op zijn. De beste natuurlijke samenstelling en Sanal's jarenlange ervaring staan hiervoor garant. De natuurlijke samenstelling bevat vitaminen en mineralen voor een prachtige en glanzende vacht, levensvreugde en vitaliteit. Sanal is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen.Samenstelling: Gist, lactose, lecithine 1.0%, calciumlactaat, zalm 1.0%, kip 1.0%, rundvlees 1.0%. De ..

€ 14,52 Excl. BTW: € 12,00

SANAL CAT TOPMIX 85 ST

Verwen uw kat met Sanal's TopMix, een soortering van de lekkerste en gezondste gistsnoepjes waar katten dol op zijn. De beste natuurlijke samenstelling en Sanal's jarenlange ervaring staan hiervoor garant. De natuurlijke samenstelling bevat vitaminen en mineralen voor een prachtige en glanzende vacht, levensvreugde en vitaliteit. Sanal is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen.Samenstelling:Gist, lactose, lecithine 1.0%, calciumlactaat, zalm 1.0%, kip 1.0%, rundvlees 1.0%.De natuurl..

€ 4,84 Excl. BTW: € 4,00

SANAL CAT VITAMINE 100 ST

Sanal Vitaminen is de gezondste beloning voor uw kat. De natuurlijke samenstelling bevat vitaminen en mineralen voor een prachtige en glanzende vacht, levensvreugde en vitaliteit. Ze bevorderen sterke botten, een goede spijsvertering en een sterk gebit. Sanal is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen.Samenstelling:Gist, lactose, lecithine 1.0%, calciumlactaat, calciumstearaat. De natuurlijke grondstoffen bevatten vitamine B1, B2, B6 en B12.Analyse:Ruw eiwit 26.4%, ruwe celstof 0.6%,..

€ 6,05 Excl. BTW: € 5,00

SANAL KAT SNACK DENTA'S 75 GR

Sanal Denta's is een heerlijke krokante traktatie dat tevens het gebit en tandvlees van uw kat helpt verzorgen.Samenstelling:Graan, vlees en dierlijke bijproducten, vis en vis bijproducten, olie, vet, plantaardige eiwitextracten, ei en eibijproducten, gist, mineralen (1.8% puimsteenpoeder).Analytische bestanddelen:28.0% ruw eiwit, 14.0% ruw vet, 7.5% ruwe as, 1.0% ruwe celstof.Nutritionele toevoegingen per kg;12000 IE Vitamine A840 IE vitamine D3120 mg vitamine ETechnologische toevoegingen:Antio..

€ 3,39 Excl. BTW: € 2,80

WHISKAS KATZINIS 50 GR

Whiskas Katzinis zijn knapperige kleine snacks boordevol waardevolle vitaminen!De uitgebalanceerde combinatie van verschillende vitamines zoals omega 3 en de essentiële vitamine A, B1, B2, B6, D3 en E ondersteunen de afweer van uw kat en houdt de huid en de ogen gezond. De gezonde en lekkere snack zal uw kat onweerstaanbaar vinden. Voedingsadvies:  Geef tot 15 stuks per dag. Na opening 4 weken houdbaar. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren.Ingrediënten: P..

€ 2,18 Excl. BTW: € 1,80

WHISKAS SNACK TEMPTATIONS HEALTHY COAT 50 GR

Temptations Healthy Coat is een heerlijke snack is voor uw kat welke bijdraagt aan een gezonde vacht. Uw kat zal het een genot vinden om eerst door een krokant laagje te bijten om daarna van de zachte smakelijke binnenkant te genieten. Temptations Healthy Coat zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. IngrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, vis en bijproducten, melk en bijproducten...

€ 2,18 Excl. BTW: € 1,80

WHISKAS SNACK TEMPTATIONS SEAFOOD 60 GR

Temptations Zeevruchten is een heerlijke snack is voor uw kat. Uw kat zal het een genot vinden om eerst door een krokant laagje te bijten om daarna van de zachte smakelijke binnenkant te genieten. Temptations zeevruchten zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. IngrediëntenPlantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, vis en bijproducten (min. 4% zeevruchten), melk en bijproducten...

€ 2,18 Excl. BTW: € 1,80