Voeding

Kattenvoeding voor katten, kittens en senior katten.

Weergegeven:
Sorteren op:

ALMO NATURE HOLISTIC CAT DROOG WITVIS RIJST 400 GR

Hollistic Croquettes is een complete voeding voor volwassen katten. Hollistic Croquesttes bevat een hoog percentage vers vlees of vis dat de voeding voor katten niet alleen lekkerder maakt en makkelijker te verteren, maar ook een aanzienlijk hogere eiwitopname verschaft in vergelijking met andere vleesmaaltijden. Om het welzijn van uw kat op een natuurlijke manier te garanderen, zijn er een aantal belangrijke nutraceuticals (bio-actieve bestandsdelen met gezondheidsbevorderende eigenschap..

€ 15,73 Excl. BTW: € 13,00

ALMO NATURE KAT DROOG KIP RIJST 2 KG

Hollistic Croquettes is een complete voeding voor volwassen katten. Hollistic Croquesttes bevat een hoog percentage vers vlees dat de voeding voor katten niet alleen lekkerder maakt en makkelijker te verteren, maar ook een aanzienlijk hogere eiwitopname verschaft in vergelijking met andere vleesmaaltijden. Om het welzijn van uw kat op een natuurlijke manier te garanderen, zijn er een aantal belangrijke nutraceuticals (bio-actieve bestandsdelen met gezondheidsbevorderende eigenschappen die ..

€ 24,20 Excl. BTW: € 20,00

ALMO NATURE CAT DROOG ORANGE LABEL KALKOEN 750 GR

De Almo Nature Rouge Label recepten bestaan uit ingrediënten die voor menselijke consumptie geschikt zijn, maar die om commerciële redenen hiervoor niet bestemd zijn. De toevoeging van mineralen en vitaminen vervolledigt het betreffende voedingsprofiel. Rouge Label betekent uw kat voeden met inachtneming van zijn vleeseter-zijn.Samenstelling: zalm, zilvervliesrijst, aardappel, kippenvet, erwten, suikerbietenpulp, gehydrolyseerde eiwitten, mineralen en vitaminen, manno-oligosacchariden (MOS)..

€ 15,73 Excl. BTW: € 13,00

ALMO NATURE CAT DROOG ORANGE LABEL KIP 750 GR

De Almo Nature Rouge Label recepten bestaan uit ingrediënten die voor menselijke consumptie geschikt zijn, maar die om commerciële redenen hiervoor niet bestemd zijn. De toevoeging van mineralen en vitaminen vervolledigt het betreffende voedingsprofiel. Rouge Label betekent uw kat voeden met inachtneming van zijn vleeseter-zijn.Samenstelling:Eendenvlees 55%, rijst, aardappel, erwten, eendenvet, gehydroliseerde eiwitten, suikerbietenpulp, mineralen en vitaminen.Toevoegingsmiddelen:Voedingsadditie..

€ 15,73 Excl. BTW: € 13,00

ALMO NATURE CAT DROOG ORANGE LABEL RUND 750 GR

De Almo Nature Rouge Label recepten bestaan uit ingrediënten die voor menselijke consumptie geschikt zijn, maar die om commerciële redenen hiervoor niet bestemd zijn. De toevoeging van mineralen en vitaminen vervolledigt het betreffende voedingsprofiel. Rouge Label betekent uw kat voeden met inachtneming van zijn vleeseter-zijn.Samenstelling: kippenvlees, zilvervliesrijst, aardappel, kippenvet, erwten, suikerbietenpulp, gehydrolyseerde eiwitten, mineralen en vitaminen, manno-oligosaccharide..

€ 15,73 Excl. BTW: € 13,00

ALMO NATURE CAT DROOG ORANGE LABEL SARDINES 750 GR

De Almo Nature Orange Label recepten bestaan uit geselecteerde ingrediënten die geschikt zijn voor diervoeding. De toevoeging van vitamine en mineralen vervolledigt het betreffende voedingsprofiel.Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten of vis 45%,  granen, olie en vetten, extracten van plantaardige eiwitten, gist, mineralen, bijproducten van plantaardige oorsprong.Toevoegingsmiddelen: Voedingsadditieven: taurine 0,5 g/kg, L-carnitine 0,09 g/kg, vitamine D3 269 IU/kg, vitamine ..

€ 15,73 Excl. BTW: € 13,00