Kattenbak

Comfortabele kattenbakken zijn belangrijk voor de hygiëne van uw kat.  Katten zijn van nature erg schone dieren en houden van schone bakken. Kies hier een bak: overdekt of open. Welke dan kiezen?

Dat hangt eigenlijk van de kat zelf af. Sommige katten willen zich graag terugtrekken en vinden een kap fijn, andere willen het liefst om zich heen kijken. In dat laatste geval kun je eventueel kiezen voor een doorzichtige kap of open kattenbak.

Weergegeven:
Sorteren op:

TRIXIE KATTENMAND HUIS WIT 51X49X51 CM

Trixie Kattenmand Huis Wit 49x51x51 cm• MDF, behandeld • Om een kattenbak in op te bergen • Ook te gebruiken als decoratief slaaphuis • Houdt de kattenbakvulling binnenboord • Ventilatiegaten in de achterwand zorgen voor een goede luchtcirculatie binnenin • Snel en eenvoudig schoon te maken door de grote voordeur • Deur eenvoudig te sluiten met magneetsluiting Kleur: witAfmetingen: 49x51x51 cmMateriaal: MDF..

€ 84,70 Excl. BTW: € 70,00

IMAC FLAP VOOR EASY CAT

Reserve flap voor de Easy Cat kattenbak van Imac...

€ 6,99 Excl. BTW: € 5,78

IMAC KATTENBAK EASY CAT TAUPE WIT 50X40X40 CM

Deze overdekte kattenbak van goede kwaliteit heeft een innovatief design en is praktisch in gebruik. De kattenbak is voorzien van handvat zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen. Het rooster bevat een actief koolfilter, dat nare luchtjes vasthoudt en zuivert...

€ 29,98 Excl. BTW: € 24,78

SAVIC HOEK KATTENBAK NESTOR GRIJS WIT 58,5X45,5X40 CM

Nestor Corner - Hoekkattenbak De Nestor Corner is speciaal ontworpen om in hoeken te plaatsen om ruimte te sparen. De mooi gevormde hoekkattenbak heeft een modieuze kleurstelling.  Doordat het deurtje samen met het binnenste gedeelte van de bovenzijde in een handomdraai los te klikken is hoef je niet meer de complete bovenzijde van de onderbak los te maken om deze schoon te maken. Het los geklikte gedeelte kun je omhoog duwen zodat je er makkelijk bij kunt. Afmetingen: 58,5x4..

€ 29,98 Excl. BTW: € 24,78

SAVIC KATTENBAK ASEO GRIJS WIT 56X39X27,5 CM

Kattenbak AseoDe Aseo open kattenbak heeft een verlaagde instap en een verhoogde achterkant. Door de verhoogde achterkant kan eventueel achteruit plassen of rondvliegend grit door graven tegengehouden worden. De rand van de kattenbak is verwijderbaar voor gemakkelijke reiniging. Afmetingen: 56x39x27,5 cmKleur: Grijs Wit..

€ 17,88 Excl. BTW: € 14,78