Nieuw! Katoenen mondkapjes.

Gepost door Webwinkel Poezenrijk 12-05-2020 0 Uw reactie
Het is nog steeds niet voldoende bescherming tegen het covid-virus. Tekort aan gezichtsmaskers is niet normaal. Google, facebook, marktplaatsen zoals Marktplaats, Ebay verbieden reclame te maken voor gezichtsmaskers, zelfs als het geen medische maskers zijn. Willen ze minder bescherming voor mensen?  Of willen ze grote bedrijven laten verdienen? Mensen zijn creatief en veel van hen maken prachtige katoenen gezichtsmaskers. Het katoenen gezichtsmasker beschermt niet 100 procent tegen virussen, maar biedt sowieso enige bescherming. Een eenvoudig 2-laags gezichtsmasker houdt ongeveer 50% van de virussen weg en als u een filter en een neusdraad toevoegt, bent u nog beter beschermd. Het is beter dan niets.

Goed nieuws. We maken onze eigen katoenen en linnen gezichtsmaskers. We gebruiken hoogwaardige materialen, zoals dun en dicht gevouwen  katoen, om de maskers te maken. Onze maskers zijn het prototype van Olson. Het Olson mondkapje patroon is ontworpen door medische professionals om te gebruiken wanneer andere chirurgische en N95-maskers niet beschikbaar zijn. Het is gebogen om in de neus en mond te passen, en er is een zak aan de binnenkant voor een extra filter.

We kiezen voor de mooie stoffen met de mooie patronen. Laten we ons zoveel mogelijk beschermen tegen het gevaar van het virus.

Laat een reactie achter