ROYAL CANIN BABYCAT MILK 300 GR

ROYAL CANIN BABYCAT MILK 300 GR

Zogende kittens
Een vervangende moedermelk is noodzakelijk: bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of wanneer een kitten bij de moeder wordt weggehaald. Babycat Milk is een uitstekend alternatief, aangezien deze over soortgelijke eigenschappen beschikt als de moedermelk.

Babycat Milk heeft een laag lactosegehalte(melksuiker) vanwege problemen die jonge kittens hebben met het verteren van een overmaat aan lactose. Om deze reden is koemelk, die door een hoog lactosegehalte wordt gekenmerkt, geen geschikte optie.

Babycat Milk heeft een hoog energiegehalte, vanwege de snelle gewichtstoename (10 g/dag) van het kitten. Het is sterk aan te bevelen om het kitten dagelijks te wegen om zijn groei te controleren.

Babycat Milk levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de goede werking van de vitale functies van het kitten (zenuwstelsel, gezichtsvermogen, hart). 

Babycat Milk kan in de zuigfles aan de kittens gegeven worden. Vanaf een leeftijd van 4 a 5 weken kan dit op een schoteltje gegeven worden. Vanaf 1 maand kan Babycat Milk gemengd worden met brokjes van Babycat 34, die speciaal aangepast zijn voor spenende kittens (overgang van vloeibaar naar vaste voeding).

Kittenmelk vanaf de geboorte tot het spenen
- Eenvoudig te bereiden omdat het poeder goed oplost, zonder te klonteren.
- Ondersteunt een goede ontwikkeling van de vitale functies van het kitten dankzij een exclusieve combinatie van voedingsstoffen (taurine, essentiele vetzuren, vitaminen).
- Draagt bij aan een optimale spijsvertering door een laag lactosegehalte, hoogwaardige melkeiwitten en Fructo-Oligo-Sachariden. 

Een verpakking Babycat Milk bevat: 
- 3 zakjes met 100g kittenmelk, 
- Zuigfles met schaalverdeling, 
- Exclusieve speen met een opening in 3 variabele groottes, 
- Maatschepje voor uiterst nauwkeurige dosering, 
- Gedetailleerde handleiding.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Royal Canin
  • Model: 3182550710862
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 26,62
  • Excl. BTW: € 22,00

Tags: royal canin, baby kat melk, poeder, kittenmelk