Krabpalen

Krabpalen

Ben je op zoek naar een goede krabpaal voor jouw kat? Robuuste en leuke krabpalen vindt u bij Poezenrijk.nl. Nooit meer de nagels van uw kat
knippen? Bestel nu het Krabbord. Poezenrijk heeft een groot assortiment van krabpalen, krabborden en kattenmeubelen.

Weergegeven:
Sorteren op:

ADORI KRABPAAL MET KOKER ROMY GRIJS 40X40X86 CM

De Adori krabpaal in antraciet kleur heeft een grote koker, twee plateaus en leuke speelmuisjes om mee te spelen.  Door de grootte kun je de krabpaal gemakkelijk in een hoek kwijt. De krabpaal is perfect om de nagels aan te krabben en vijlen, het jachtinstinct aan te wakkeren met de speelmuisjes, of gewoon lekker te luieren in de koker of op één van de plateaus. Jouw kat zal uren speel- en krabplezier beleven met deze krabpaal.Afmeting: 40x40x86 cm. ..

€ 60,50 Excl. BTW: € 50,00

ADORI KRABPAAL OP VOET NINA BRUIN 42X42X75 CM

Adori krabpaal op voet, met meerdere speelmuisjes. De krabpaal is overtrokken met super zacht pluche. Uw kat zal zijn best doen tijdens het krabben de muisjes proberen te pakken...

€ 39,93 Excl. BTW: € 33,00

ADORI KRABPLANK SISAL BEIGE 60X11 CM

Op deze krabplank met sisal strip kan je kat zich heerlijk uitleven om zijn nagels in goede conditie te houden. De plank is gevuld met catnip, zodat de paal onweerstaanbaar blijft en je meubels bespaart blijven. De krabplank neemt weinig ruimte in en is geschikt voor iedere kat.Afmetingen: 60x11 cm.Kleur: beigeMateriaal: hout sisal..

€ 18,15 Excl. BTW: € 15,00

ADORI KRABPLANK SISAL BRUIN 50X8 CM

Een kattenkrabplank gemaakt van sisal. Katten hebben het nodig om ergens aan te krabben. En liever dat u dan iets koopt dan dat de kat iets van uw spullen krabt...

€ 18,15 Excl. BTW: € 15,00

ADORI KRABPLANK SISAL GRIJS 70X17 CM

Een kattenkrabplank gemaakt van sisal. Katten hebben het nodig om ergens aan te krabben. En liever dat u dan iets koopt dan dat de kat iets van uw spullen krabt...

€ 20,57 Excl. BTW: € 17,00

HAPPY PET CLAW 'N' ROLL KRAB SPEELGOED 20X9X9 CM

Met deze kartonnen krabpaal maakt het bijhouden van de nagels van je kat nog leuker. Door de ronde vorm zal de kat in beweging blijven tijdens het scherpen. Ook is deze krabpaal onweerstaanbaar doordat er catnip is toegevoegd. Daardoor zal de kat de krabpaal graag opzoeken en zal interieur bespaart blijven.Formaat: 20x9x9cm..

€ 14,52 Excl. BTW: € 12,00

HAPPY PET HUGS KRABPLANK KARTON MET CATNIP 51 CM

Speciaal ontworpen voor het bijhouden van kattennagels; de nagels blijven in goede conditie, evenals uw interieur. Deze krabmat heeft door de toevoeging van catnip een extra onweerstaanbare aantrekkingskracht voor uw kat, deze zal de mat graag opzoeken om te krabben...

€ 24,20 Excl. BTW: € 20,00

HAPPY PET NATURE FIRST DARWIN KRABPAAL 30X30X49 CM

Nature First Sherwood Tall Krabpaal  krabpaal is gemaakt van natuurlijke materialen zoals sisal en zeegras. Simpel en mooi.Tip: Spray wat Catnip op de krabpaal om de krabpaal extra aantrekkelijk te maken!Afmetingen: 40x64x40 cm ..

€ 36,30 Excl. BTW: € 30,00

KRABPAAL SEATTLE 84X40X40 CM

Drie laagse krabpaal met zeegras palen en een knusse schuilplaats perfect voor dutjes. Bevat hoge kwaliteit catnip voor urenlang plezier. Sterke en stevige constructie die makkelijk in elkaar te zetten is. 40x40x84 cm...

€ 66,55 Excl. BTW: € 55,00

LIEF! KRABPAAL BOYS MET BAL EN VIS BLAUW 62 CM

Vrolijke Lief! krabpaal voor katten en kittens. Katten kunnen niet alleen krabben aan de krabpaal, maar ook spelen met het visje of het balletje aan elastiek die aan de paal bevestigd zijn. De speeltjes zorgen ervoor dat de krabpaal een interessant object blijft voor jouw kat om aan te krabben. Een ander voordeel van de krabpaal is dat het sisal touw dikker is dan bij reguliere krabpalen. Hierdoor heeft de krabpaal een langere levensduur dan normaal.Lengte: 62 cmKleur: Blauw..

€ 36,30 Excl. BTW: € 30,00

LIEF! KRABPAAL GIRLS MET BAL EN VIS ROZE 62 CM

Vrolijke Lief! krabpaal voor katten en kittens. Katten kunnen niet alleen krabben aan de krabpaal, maar ook spelen met het visje of het balletje aan elastiek die aan de paal bevestigd zijn. De speeltjes zorgen ervoor dat de krabpaal een interessant object blijft voor jouw kat om aan te krabben. Een ander voordeel van de krabpaal is dat het sisal touw dikker is dan bij reguliere krabpalen. Hierdoor heeft de krabpaal een langere levensduur dan normaal.Lengte: 62 cmKleur: Roze..

€ 36,30 Excl. BTW: € 30,00

LIEF! KRABPAAL UNI MET BAL EN VIS 62 CM

Vrolijke Lief! krabpaal voor katten en kittens. Katten kunnen niet alleen krabben aan de krabpaal, maar ook spelen met het visje of het balletje aan elastiek die aan de paal bevestigd zijn. De speeltjes zorgen ervoor dat de krabpaal een interessant object blijft voor jouw kat om aan te krabben. Een ander voordeel van de krabpaal is dat het sisal touw dikker is dan bij reguliere krabpalen. Hierdoor heeft de krabpaal een langere levensduur dan normaal.Lengte: 62 cmKleur: Roze..

€ 36,30 Excl. BTW: € 30,00

ROSEWOOD KRABPAAL BASIL BAMBOE 35X35X55 CM

Katten Krabpaal Basil Bamboe van Rosewood.Deze leuke met catnip bestuifde bamboe krabpaal is bekleed met sisal heeft  6 speeltjes met veertjes. Uw kat vindt het gegarandeerd fantastisch om daar naartoe te springen en mee te spelen. Tegelijkertijd worden met deze krabpaal de nageltjes goed verzorgd, goed voor de kat én voor jouw eigen meubelen!De krabpalen zijn van stevige kwaliteit en zijn gemakkelijk op het platform te monteren. Afmetingen palen: 35x45x55 cm..

€ 36,30 Excl. BTW: € 30,00

VESPER KRABPAAL V-HIGH LOUNGE BRUIN 70X50X96 CM

De V-High lounge in een elegant en gezellige rustplaats gemaakt van hout. Je kat kan zijn nageltjes scherpen aan de paal en heerlijk slapen op het plateau. Het zachte, pluche kussentje zorgt voor meer comfort en warmte tijdens het liggen.Afmetingen: 70x50x96 cmMateriaal: Hout ..

€ 302,50 Excl. BTW: € 250,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK ORBIT BEIGE 30X76X22 CM

Katten Krabplank Orbit van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel Orbit is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30x76x22 cmKleur: beige..

€ 50,82 Excl. BTW: € 42,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK ORBIT ZWART 30X76X22 CM

Katten Krabplank Orbit van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel Orbit is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30x76x22 cmKleur: zwart..

€ 50,82 Excl. BTW: € 42,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK PLAYSTONE BEIGE 30X30X18 CM

Katten Krabplank Playstone van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel Playstone is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  30X30X18 CM  Kleur: beige..

€ 30,25 Excl. BTW: € 25,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK PLAYSTONE ZWART 30X30X18 CM

Katten Krabplank Playstone van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel Playstone is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  30X30X18 CM  Kleur: zwart-wit..

€ 30,25 Excl. BTW: € 25,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK SATELLITE BEIGE 30X76X12 CM

Katten Krabplank Satelite van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel Satelite is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30x76x22 cmKleur: beige..

€ 42,35 Excl. BTW: € 35,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK SATELLITE ZWART 30X76X12 CM

Katten Krabplank Satelite van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel Satelite is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30x76x12 cmKleur: zwart-wit..

€ 42,35 Excl. BTW: € 35,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK SEASHELL BEIGE 30X30X36 CM

Katten Krabplank  Seashell van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel  Seashell is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30X30X36 CMKleur: beige..

€ 60,50 Excl. BTW: € 50,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK SEASHELL ZWART 30X30X36 CM

Katten Krabplank  Seashell van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel  Seashell is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30X30X36 CMKleur: zwart..

€ 60,50 Excl. BTW: € 50,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK SUMMERLAND BEIGE 30X38X28 CM

Katten Krabplank SUMMERLAND van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel  SUMMERLAND is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30X38X28 CMKleur: beige..

€ 48,40 Excl. BTW: € 40,00

CANADIANCAT COMPANY KRABPLANK SUMMERLAND ZWART 30X38X28 CM

Katten Krabplank SUMMERLAND van Canadian Cat.Iedere kattenliefhebber weet hoe aantrekkelijk karton voor katten is. Deze mooi ontworpen krabplank-meubel  SUMMERLAND is hét ideale kartonnen krabber voor uw kat. Er bovenop of ertussen alles is mogelijk met deze luxe gevormde kartonnen golf. De kartonnen richels houden de nagels van uw kat kort en vrij van haakjes.  Afmetingen: 30X38X28 CMKleur: beige zwart..

€ 48,40 Excl. BTW: € 40,00

CRAZY CAT KRABPAAL NAVULBAAR KARTON ROOD 27X40X50 CM

Crazy Cat Krabpaal Navulbaar Karton  27x40x50 cmSlijpt jouw kat zijn nagels ook zo graag aan meubels met een grove structuur? Dan biedt deze krabpaal jouw kat genoeg uitdaging en afleiding zodat de meubels gespaard blijven. Heeft jouw kat de krabpaal helemaal kapot gekrabd, dan is er geen probleem: voor deze krabpaal kun je de kartonnen ringen vervangen. Een navulling voor deze krabpaal is verkrijgbaar.De krabpaal is opgebouwd uit meerdere kartonnen ringen. Dit zorgt voor een grove str..

€ 42,35 Excl. BTW: € 35,00

CRAZY CAT KRABPAAL NAVULBAAR KARTON TAUPE 27X40X50 CM

Crazy Cat Krabpaal Navulbaar Karton  27x40x50 cmSlijpt jouw kat zijn nagels ook zo graag aan meubels met een grove structuur? Dan biedt deze krabpaal jouw kat genoeg uitdaging en afleiding zodat de meubels gespaard blijven. Heeft jouw kat de krabpaal helemaal kapot gekrabd, dan is er geen probleem: voor deze krabpaal kun je de kartonnen ringen vervangen. Een navulling voor deze krabpaal is verkrijgbaar.De krabpaal is opgebouwd uit meerdere kartonnen ringen. Dit zorgt voor een grove str..

€ 42,35 Excl. BTW: € 35,00

CRAZY CAT KRABPAAL NAVULBAAR KARTON WIT 27X40X50 CM

Crazy Cat Krabpaal Navulbaar Karton  27x40x50 cmSlijpt jouw kat zijn nagels ook zo graag aan meubels met een grove structuur? Dan biedt deze krabpaal jouw kat genoeg uitdaging en afleiding zodat de meubels gespaard blijven. Heeft jouw kat de krabpaal helemaal kapot gekrabd, dan is er geen probleem: voor deze krabpaal kun je de kartonnen ringen vervangen. Een navulling voor deze krabpaal is verkrijgbaar.De krabpaal is opgebouwd uit meerdere kartonnen ringen. Dit zorgt voor een grove str..

€ 42,35 Excl. BTW: € 35,00

CRAZY CAT KRABPAAL NAVULBAAR KARTON ZWART 27X40X50 CM

Crazy Cat Krabpaal Navulbaar Karton  27x40x50 cmSlijpt jouw kat zijn nagels ook zo graag aan meubels met een grove structuur? Dan biedt deze krabpaal jouw kat genoeg uitdaging en afleiding zodat de meubels gespaard blijven. Heeft jouw kat de krabpaal helemaal kapot gekrabd, dan is er geen probleem: voor deze krabpaal kun je de kartonnen ringen vervangen. Een navulling voor deze krabpaal is verkrijgbaar.De krabpaal is opgebouwd uit meerdere kartonnen ringen. Dit zorgt voor een grove str..

€ 42,35 Excl. BTW: € 35,00

CRAZY CAT NAVULLING KARTON VOOR KRABPAAL

Crazy Cat Navulling Karton voor KrabpaalDeze navulling is geschikt voor de Crazy Cat krabpalen. Met deze navulling om de krabpaal kan jouw kat naar hartenlust zijn nagels slijpen. Bescherm de meubels door jouw kat in zijn krabbehoefte tegemoet te komen met deze navulling voor de Crazy Cat krabpaal.Materiaal: kartonAfmeting: 9x9x14 cm..

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00

POEZENRIJK KRABPLAAL ZIZZY 70X51X34 CM -21 %

POEZENRIJK KRABPLAAL ZIZZY 70X51X34 CM

Unieke moderne hoge krabpaal Zizzy voor katten gemaakt van hout,  natuurlijke hoogste kwaliteit sisal., katoen en pluche. De krabpaal heeft een moderne uitstraling en is mooi in moderne interieur. Strooi een beetje catnip op de krabpaal. Uw kat zal dan nog meer plezier beleven en er lekker op draaien, de nagels scherpen en klimmen op de krabpaal.Bescherm uw vloertapijten en banken  tegen kattennagels en geef ze hun eigen speelplek om te genieten.Catnip is bijgeleverd.Afmetingen: &..

€ 151,25 € 119,79 Excl. BTW: € 99,00

POEZENRIJK KRABPLAAL ZIZZY PAARS 105X51X34 CM -21 %

POEZENRIJK KRABPLAAL ZIZZY PAARS 105X51X34 CM

Unieke moderne hoge krabpaal Zizzy voor katten gemaakt van hout,  natuurlijke hoogste kwaliteit sisal., katoen en pluche. De krabpaal heeft een moderne uitstraling en is mooi in moderne interieur. Strooi een beetje catnip op de krabpaal. Uw kat zal dan nog meer plezier beleven en er lekker op draaien, de nagels scherpen en klimmen op de krabpaal.Bescherm uw vloertapijten en banken  tegen kattennagels en geef ze hun eigen speelplek om te genieten.Catnip is bijgeleverd.Afmetingen: d..

€ 151,25 € 119,79 Excl. BTW: € 99,00