Krabplanken

Krabplanken

Ambachtelijke unieke moderne krabplanken van Poezenrijk. Handgemaakt en ontworpen door Poezenrijk eigen ontwerpers.

Weergegeven:
Sorteren op:

HAPPY PET HUGS KRABMAT KARTON MET CATNIP 47X22X5 CM

Speciaal ontworpen voor het bijhouden van kattennagels; de nagels blijven in goede conditie, evenals het interieur! Deze krabmat heeft door de toevoeging van catnip een extra onweerstaanbare aantrekkingskracht voor jouw kat en zal de mat dan ook graag opzoeken om te krabben.Afmetingen: 47x22x5 cmMateriaal: Karton..

€ 16,34 Excl. BTW: € 13,50

HAPPY PET HUGS KRABPLANK KARTON MET CATNIP 51 CM

Een leuke kartonnen krabplank speciaal ontworpen voor jouw kat! De nagels blijven met deze plank goed in conditie en het interieur wordt bespaard. De plank heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht door de toevoeging van catnip. Door deze kattenkruid blijft jouw kat de krabplank opzoeken. De gaten aan de zijkanten kunnen gebruikt worden als verstop plek voor heerlijke snacks. Je kat moet moeite doen om de lekkernij te pakken te krijgen, een leuk spel voor iedere kat!Afmetingen: 51 cm..

€ 24,20 Excl. BTW: € 20,00

HAPPY PET KARTONNEN KITTEN KRABMAT 47 CM

De kartonnen krabmat van Little Rascals is perfect om kleine klauwtjes gezond te houden. Op de kartonnen krabmat kan uw kitten naar hartenlust krabben. Strooi wat catnip over de krabmat en laat uw kitten zijn drang om dit natuurlijke gedrag uit te oefenen bevredigen...

€ 15,73 Excl. BTW: € 13,00